top of page
Writer's pictureTonia Davetta

ΦΟΥΣΤΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΤΥΠΟΥΣ



Οι φουστες ειναι τα κομματια στην γκαρνταρομπα μας που λειτουργουν σχεδον με τα παντα! συνδυαζονται με πουλοβερ,πουκαμισα ,απλα μπλουζακια ,με φανελακια κτλ.

Μπορουν να συνδυαστουν επισης με διαφορα πανωφορια και παπουτσια οπως ειναι τα μποτακια,οι μποτες ,οι γοβες ,τα αρβυλακια (μπορω να γραφω ωρες οι συνδυασμοι πραγματικα ειναι απειροι!!) κ.α.

Παρακατω θα δουμε ποιες φουστες ταιριαζουν στον καθε σωματοτυπο :







Σωματότυπος Μήλο Εάν είστε πιο λεπτή στο κάτω μέρος του σώματος και συσσωρεύετε βάρος γύρω από τη μέση σας, τότε θα δείχνετε φανταστικές μέσα σε ψηλόμεσες φούστες,γιατί το ζωνάρι της φούστας θα ακουμπήσει ακριβώς στη μέση, αναδεικνύοντας την και θα κάνει τα πόδια σας να δείχνουν πιο αδύνατα. Extra tip: οι φούστες με έντονα διακοσμητικά στοιχεία θα κρατήσουν την προσοχή μακριά από το σημείο που θέλετε να κρύψετε.




Σωματότυπος Μπανάνα Εάν η μέση, οι γοφοί και οι ώμοι σας είναι όλοι περίπου το ίδιο πλάτος, δείχνετε φανταστικές μέσα σε μίνι φούστες, οι οποίες θα δώσουν έμφαση σε όλες τις καμπύλες που διαθέτετε ενώ θα αναδείξουν τα λεπτά πόδια σας. Δοκιμάστε για παράδειγμα, μια τζιν φούστα.




Σωματότυπος Κλεψύδρα Αν έχετε καμπύλες και μια σαφώς καθορισμένη μέση, φαίνεστε φανταστικές σε pencil φούστες, γιατί αναδεικνύουν τη μέση σας και κολακεύουν την όψη των μηρών.




Σωματότυπος Αχλάδι Εάν οι γοφοί σας είναι ενισχυμένοι, τότε θα φαίνεστε φανταστικές σε φούστες τύπου A-line, οι οποίες θα τονίσουν την πιο στενή μέση σας και θα "κρύψουν" τα έξτρα κιλά στους γοφούς και τους μηρούς σας. 














-Αυτα λοιπον απο εμενα ,ελπιζω να σας φανηκαν ενδιαφεροντα τα παραπανω και να βρηκατε χρησιμες τις ταπεινες συμβουλιτσες μου !!!!


να προσεχετε και να αγαπατε τους εαυτους σας ,

μεχρι την επομενη φορα σας φιλω....









γουιθ λαβ Τ.



112 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page