top of page
Writer's pictureTonia Davetta

τα 5 πιο σέξυ γυναικεία χειμωνιάτικα αρώματα


Το άρωμα δεν είναι απλώς ένα στοιχείο που μας χαρακτηρίζει,θα έλεγα ότι είναι ένα χαρακτηριστικό μας που μόλις μας πλησιάσει κάποιος ,θα είναι αυτό που θα του ξυπνήσει μία από τις αισθήσεις του ,την όσφρηση.

Είτε πρόκειται για φλερτ είτε πρόκειται για την δική μας επιδίωξη να μυρίζουμε ωραία και να ταξιδεύουμε με τις νότες του κάθε αρώματος ,ένα άρωμα- κατά την γνώμη μου- πρέπει να μυρίζει σέξι αισθησιακά και ζεστά,τον χειμώνα,που η διάθεση γίνεται πιο cozy , πιο να θες να ζεσταίνεσαι ,να χουχουλιάζεις να φοράς τα πιο βαριά σου υφάσματα.

Το καλοκαίρι και την άνοιξη ,ξέρουμε όλοι τι ζητάμε από ένα άρωμα ,και αυτό δεν είναι άλλο από την δροσερή ,λουλουδένια και φρέσκια μυρωδιά του ,που παίζει καταλυτικό παράγοντα για την ψυχολογία μας,πιο ανεβαστικό ,πιο εμψυχωτικό.

Σου έχω 5 σέξι (και όποιος αντέξει) χειμωνιάτικα αρώματα και τι επιρροή μπορεί να ασκήσει πάνω μας, ένα άρωμα ανάλογα με τις νότες που περιέχει.




Ποια αρώματα είναι ελκυστικά για τους άνδρες; Είναι σίγουρο ότι ένα άρωμα δεν μπορεί να είναι εξίσου ελκυστικό για όλους τους άνδρες. Ορισμένοι έλκονται από μια γυναίκα που φοράει ένα γλυκό άρωμα, ενώ άλλοι από μια κυρία που έχει επιλέξει ένα λουλουδάτο άρωμα. Στον κάθε άνδρα διεγείρει την επιθυμία ένα διαφορετικό άρωμα.


Έχω διαπιστώσει ότι υπάρχουν ορισμένα συστατικά που έχουν αφροδισιακές επιδράσεις. Εδώ είναι κάποια: Μπαχαρικά – είναι γνωστά για την αφροδισιακή τους δράση. Ορισμένα μπαχαρικά μπορούν να διεγείρουν την ερωτική επιθυμία. Δεν είναι, λοιπόν, περίεργο που τα πικάντικα αρώματα συγκαταλέγονται μεταξύ των πιο sexy γυναικείων αρωμάτων. Ξύλο – ένα ευγενές υλικό που συναντάμε καθημερινά. Υπάρχουν πολλά είδη ξύλων από τα οποία έχουν παραχθεί διάφορα αρωματικά αποστάγματα που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή αρωμάτων. Τα ξυλώδη αρώματα είναι σαγηνευτικά χάρη στο ευχάριστο, ζεστό και αναζωογονητικό άρωμά τους.


Βανίλια: και οι γυναίκες και οι άνδρες τρελαίνονται για τη βανίλια. Γιατί συμβαίνει αυτό; Επειδή αυτό το άρωμα μας θυμίζει την παιδική ηλικία – η βανίλια χρησιμοποιείται στην παραγωγή πολλών λιχουδιών (κέικ, παγωτό). Δεν υπάρχει, λοιπόν, αμφιβολία ότι η βανίλια είναι ένα από τα αγαπημένα μας αρώματα. Τα αρώματα που περιέχουν βανίλια απελευθερώνουν αναζωογονητικές νότες που είναι ελκυστικές για τους άνδρες. Ζάχαρη: η ζάχαρη είναι εθιστική. Δεν αποτελεί έκπληξη, λοιπόν, το γεγονός ότι πολλά αρώματα περιέχουν γλυκές νότες που τραβούν την προσοχή. Μερικές φρουτώδεις νότες: στη σύνθεση του αρώματος, τα φρούτα προσδίδουν μια νότα δυναμισμού που είναι πολύ ελκυστική. Το κεράσι, για παράδειγμα, είναι σαγηνευτικό για το λεπτό και γλυκό άρωμά του. Θα μπορούσα να συνεχίσω τη λίστα αυτή, αλλά πιστεύω ότι τα αρώματα που περιέχουν τις παραπάνω μυρωδιές έχουν τη μεγαλύτερη πιθανότητα να δράσουν ως αφροδισιακά.







1.Viktor & Rolf Bonbon

Αυτή η επωνυμία είναι γνωστή για το ότι παράγει πολύ sexy αρώματα. Το άρωμα Bonbon είναι σαγηνευτικό με το παιχνιδιάρικο μπουκάλι του σε σχήμα κόμπου. Το άρωμα περιέχει γλυκές και γκουρμέ νότες: φρούτα, καραμέλα, κεχριμπάρι με μια πουδρένια ξυλώδη νότα δημιουργούν ένα μεθυστικό κοκτέιλ που κάνει πολλούς άνδρες να κυνηγούν όποια γυναίκα φοράει αυτό το άρωμα.

Το βρίσκεις ΕΔΩ

2.Paco Rabanne Olympéa

Αν το άρωμα Invictus αναφέρεται σε έναν μύθο της ελληνικής μυθολογίας, τότε το Olympéa αναφέρεται στη λατρεία της Νίκης, της θεάς της νίκης. Η μυρωδιά αυτού του αρώματος βασίζεται στις αλμυρές νότες της βανίλιας και των λευκών λουλουδιών και σε πουδρένιες ξυλώδεις νότες βάσης.

Το μήνυμα του αρώματος Olympéa είναι σαφές: αποπλανήστε τους άνδρες με τον ίδιο τρόπο που κερδίζεται μια μάχη. Αυτό το άρωμα της Paco Rabanne απλώς πρέπει να θεωρείται ένα φοβερό όπλο για αποπλάνηση!

Το βρίσκεις ΕΔΩ

3.Jean-Paul Gaultier Scandal

Πώς θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για sexy αρώματα και να μην αναφέρουμε το άρωμα Scandal της επωνυμίας Jean-Paul Gaultier; Το πρωτότυπο μπουκάλι του με καπάκι σε σχήμα γυναικείων ποδιών περιέχει ένα πολύ γκουρμέ άρωμα βασισμένο σε νότες μελιού, κεριού μέλισσας και καραμέλας.

Το άρωμα είναι απαλό, απίστευτα γλυκό, οπότε έχει κάτι που θα αποπλανήσει πολλούς άνδρες.

Το βρίσκιες ΕΔΩ

4.Agent provocateur από την επωνυμία Agent provocateur

Αυτό το άρωμα μυρίζει τριαντάφυλλα με πικάντικες νότες και νότες μόσχου. Το αποτέλεσμα είναι ένα εκρηκτικό κοκτέιλ που θα κάνει περισσότερους από έναν άνδρες να στραφούν προς το μέρος σας. Το Agent provocateur είναι ένα ισχυρό άρωμα, σίγουρα μην προκαλέσετε τους γύρω σας με περισσότερες από δύο δόσεις.

Το βρίσκεις ΕΔΩ

5.Diesel Loverdose

Ολοκληρώνω αυτή την επιλογή των πιο ελκυστικών γυναικείων αρωμάτων με το Loverdose της Diesel. Το άρωμά του αποτελείται από λεπτές πικάντικες νότες (γλυκόριζα και γλυκάνισος) αναμεμειγμένες με το άρωμα της βανίλιας και ένα γλυκό άρωμα. Το άρωμα Loverdose θα είναι αναμφίβολα ο πιστός σας βοηθός αν θέλετε να εντυπωσιάσετε τους άνδρες.

Το βρίσκεις ΕΔΩ

info from notino.gr


 

Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,

να προσέχετε & να αγαπάτε τους εαυτούς σας,

μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ...





γουιθ λαβ Τ.


βρες μας & ακολουθησέ μας στα social media:

( click on the icons)





*Σου άρεσε το άρθρο?

δείξε μας την αγάπη σου, πατώντας την καρδούλα

ακριβώς από κάτω!


*Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ,για να μαθαίνετε πότε ανεβαίνει ένα καινούργιο άρθρο!



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page