top of page
Writer's pictureJohnny B.

Παράξενες εικόνες μιας άλλης εποχής,που θα σε κάνουν να κοιτάξεις δύο φορές.




ΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΞΥΡΙΣΜΑ?
Ω ναι είναι ένα μηχάνημα μαζικού ξυρίσματος που ξυρίζει ταυτόχρονα 12 άνδρες ,ρε θηρία? που το σκεφτήκατε?


Πνευματική Συνάντηση Η διεξαγωγή συνεδριάσεων για τη σύνδεση με όσους βρίσκονται στην «άλλη πλευρά» είναι παράδοση εδώ και αιώνες. Εδώ, μια ομάδα ανθρώπων παρακολουθεί ένα μουσικό όργανο να αιωρείται κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίας με τους νεκρούς.


Η ομορφιά βρίσκεται στη μύτη του θεατή
Γυναίκα που μοντελοποιεί συσκευή διαμόρφωσης μύτης .Μπορεί να φαίνεται ότι αυτή η γυναίκα φοράει ένα σιδεράκι για να διορθώσει μια σπασμένη μύτη, αλλά στην πραγματικότητα φοράει ένα διαμορφωτή μύτης $6 που φέρεται να διαμορφώνει το περίγραμμα της μύτης. Πάνω από 100.000 μονάδες πουλήθηκαν το 1944.


gourmet (κρατούμενου φυλακής)εστιατόριο.
Ασυνήθιστο εστιατόριο στο Λος Άντζελες που είναι στημένο σαν φυλακή, οι επισκέπτες κάθονται στα κελιά της φυλακής και σερβίρονται από σερβιτόρους που φορούν ρούχα κρατουμένων του 1926 (!) Σε αυτό το εστιατόριο του Λος Άντζελες, που άνοιξε το 1926, οι θαμώνες απολάμβαναν την πλήρη εμπειρία της φυλακής και σερβίρονταν ακόμη και στα «κελιά» τους από σερβιτόρους που φορούσαν ρούχα φυλακής.Περι ορέξεως κολοκυθόπιτα θα πω εγώ!


Η μακρύτερη γενειάδα στον κόσμο
Το 1922, ο άντρας με τα πιο μακριά γένια ήταν ο Zach T. Wilcox από το Carson City της Νεβάδα. Μεγάλωσε τα γένια του για 41 χρόνια, ξεκινώντας το 1881.Το 1882 θα έπιασε σίγουρα ψείρες!


Η νεανική ομορφιά είναι μια αιώνια επιδίωξη
Μια γυναίκα φοράει μια μάσκα συμπίεσης περιγράμματος καθώς κάθεται σε μια μπανιέρα το 1937. Το μπάνιο αντλείται με σκόνη γάλακτος για να κάνει τη φυσαλίδα του νερού.Μιλάμε για εφευρέσεις όχι αστεία.





Bee Beard
Δεν έχουμε ιδέα γιατί αυτός ο άνθρωπος θα τολμούσε να έχει τόσες πολλές μέλισσες γύρω από το πρόσωπό του και στα χέρια του, αλλά είμαστε σίγουροι ότι πρέπει να έφυγε με τουλάχιστον ένα ή δύο τσιμπήματα. Τουλάχιστον μπόρεσε να μείνει αρκετά ακίνητος για να τραβήξει αυτή τη φωτογραφία το 1930, γιατί μπορεί να μην τον πιστεύαμε.



Οικογενειακή επιχείρηση ποδηλασίας
Μια οικογένεια κάνει ποδήλατο στο δρόμο σε μια εφεύρεση ποδηλάτου τεσσάρων ατόμων του 1939, η οποία περιλαμβάνει δύο επίπεδα και ένα σταθμό ραπτομηχανής.Όταν ντελαπάρουν ήθελα να μαι σε μια γωνιά .


Κομμωτήριο Επιστημονικής Φαντασίας
Αυτό μπορεί να μοιάζει με ένα εργαλείο που βγήκε απευθείας από ταινία επιστημονικής φαντασίας, αλλά στην πραγματικότητα είναι ένα μηχάνημα για κυματισμό των μαλλιών, σε ένα σαλόνι ομορφιάς στο Λονδίνο το 1939


Το καπέλο περισκοπίου
Δύο Βρετανοί άντρες το 1937 μοντελοποιούν το νεότερο καπέλο περισκοπίου, το οποίο τους επιτρέπει να έχουν καλύτερη θέα από ψηλά.Το καπέλο περισκοπίου Hulton


Μάσκες κατά του μαυρίσματος Λένε ότι ο ήλιος γερνάει το δέρμα σας όσο τίποτα άλλο, αλλά οι προστατευτικές μάσκες μαυρίσματος, όπως αυτές που φορούσαν αυτές οι τρεις κυρίες το 1950, φαίνονται εντελώς ανατριχιαστικές.




Αυτοκίνητο του Μέλλοντος 1932
Το 1932, αυτοί οι άνθρωποι φαίνεται να βρίσκονται πίσω από το τιμόνι του κάτι που φαίνεται να είναι από το μέλλον, ακόμη και με τα σημερινά πρότυπα.

Ένα ζευγάρι αγόρια από άχυρο
Στην Ιρλανδία, η παρουσία «ψάθινων αγοριών» (ανδρών που φορούσαν ψάθινα καπέλα στο πρόσωπό τους) σε έναν γάμο λέγεται ότι φέρνει καλή τύχη και υγεία στους νεόνυμφους.Εγω άμα τους έβλεπά στον γάμο μου ,θα φώναζα για εξορκισμό.


Τένις High Stakes
Στις 25 Οκτωβρίου 1925, δύο τολμηροί, η Gladys Rox και ο Ivan Unger έπαιξαν ένα παιχνίδι τένις πάνω σε ένα αεροπλάνο, 3.000 πόδια στον αέρα.




Εκπαίδευση ποδηλάτη
Σε αυτή τη φωτογραφία που τραβήχτηκε το 1935, ο ποδηλάτης φαίνεται να εργάζεται σκληρά, κάνοντας πετάλι πίσω από ένα αυτοκίνητο που ρυμουλκεί ένα αυτοσχέδιο αντιανεμικό.

Αυτοκίνητο vs Πισίνας
Δεν είμαι σίγουρος πώς ένα αυτοκίνητο κατέληξε σε αυτήν την πισίνα του Μπέβερλι Χιλς, αλλά ελπίζουμε πραγματικά να είχαν αξιοπρεπή ασφάλεια. Την επόμενη φορά δοκιμάστε ένα πάρκινγκ.



Ποιος έχει τη γρίπη;
Μια γυναίκα φαίνεται εδώ να διαβάζει σε ένα γραφείο φορώντας μια «μάσκα γρίπης» μετά από μια επιδημία το 1919.


 

yolo

johnny B.




Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page