top of page
Writer's pictureTonia Davetta

Ιδρώνεις πολύ?τι μακιγιάζ πρέπει να κάνεις.


Καλοκαίρι ,ζέστη ,ήλιος θάλασσα ,ιδρώτας πολύ ιδρώτας μα πααααάρα πολύ ιδρώτας και εννοείται ότι δεν έχω χειρότερο από την ζέστη ,που ότι και να κάνεις στάζει από το πουθενά αυτός ο εχθρός ,ο μισητός ιδρώτας ,που όλα τα καταστρέφει ,το σούπερ ισιωμένο μαλλί ,το τέλειο αψεγάδιαστο μακιγιάζ,το ντουζ που μόλις έκανες ,όλα ξεφτιλίζονται στα χέρια του.



Αν είσαι από αυτούς που δεν ιδρώνουν πολύ ή καθόλου ,απλά, ΣΕ ΖΗΛΕΥΩ γιατί εγώ είμαι από αυτούς που ιδρώνουν και με το απλό πετάρισμα των ματιών,όταν το θερμόμετρο αγγίζει θεό!Αν είσαι όμως , και συ από τους ανθρώπους που ιδρώνουν υπερβολικά και δεν μπορούν να κρατήσουν το μακιγιάζ τους αναλλοίωτο,μην ανησυχείς, σου έχω TIPS για να το διατηρήσεις λοιπόν,ΑΠΕΙΡΑΧΤΟ απο το -τέρας-τον ιδρώτα.




- Μη χρησιμοποιείς πολύ λιπαρές κρέμες. Ψάξε καλά και βρες την κρέμα εκείνη που δεν αφήνει λιπαρότητα στην επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα να μην κάνει χειρότερη την εικόνα σου όταν αναμειχθεί με τον ιδρώτα.




-Επένδυσε σε ένα PRIMER.Πρόκειται για ειδικά προϊόντα που μπαίνουν πριν τη βάση και προετοιμάζουν κατάλληλα την επιδερμίδα για το μακιγιάζ. Η χρήση primer είναι εχθρός της ιδρωμένης εικόνας του προσώπου σου και είναι απαραίτητο!




- Διάλεξε τη σωστή βάση. Και σε αυτή την περίπτωση χρειάζεσαι μη λιπαρές και πιο light υφές για να αντιμετωπίσεις το πρόβλημα. Η αγορά έχει άφθονα προϊόντα για να επιλέξεις αυτό που σου ταιριάζει.




- Απαραιτήτως πούδρα! Για να μαζέψει τη λιπαρότητα και να ταμπονάρει τον ιδρώτα όταν εκείνος σε επισκεφτεί. Πρέπει και η πούδρα να είναι ελαφριά για να μη δημιουργεί αποτέλεσμα που μοιάζει με στόκο.



-Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ με ένα σπρέυ σεταρίσματος με ματ φινίρισμα (FIXING SPRAY),για να κλειδώσουν όλα στην θέση τους και να απορροφήσει έξτρα λιπαρότητα.



- Μην κάνεις υπερβολές. Το πολύ μακιγιάζ σε συνδυασμό με ιδρώτα είναι ακόμα χειρότερο. Μην επιβαρύνεις το πρόσωπό σου με πολλά προϊόντα,κι αν θες να το αφήσεις και χωρίς μακιγιάζ(ποτέ όμως χωρίς αντιηλιακή) ,τόσο το καλύτερο ,θα αναπνεύσει και θα ηρεμήσει και μην ξεχνάς ότι θα έχεις μία καλοκαιρινή λάμψη στο πρόσωπο, πιο μαυρισμένη επιδερμίδα που αυτό από μόνο του (και με ένα κραγιονάκι)δίνει αυτό το SUMMER GLOW !


 





Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,

να προσέχετε & να αγαπάτε τους εαυτούς σας,

μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ



γουιθ λαβ Τ.



*Σου άρεσε το άρθρο?

δείξε μας την αγάπη σου, πατώντας την καρδούλα

ακριβώς από κάτω!


*Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ,για να μαθαίνετε πότε ανεβαίνει

ένα καινούργιο άρθρο.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page