top of page
Writer's pictureStella karanasiou/gossip girl

Η Graceland του ELVIS PRESLEY αλλάζει χέρια.

Updated: Apr 17



Η Riley Keough γίνεται επίσημα νέα ιδιοκτήτρια της Graceland και μοναδική κληρονόμος της περιουσίας της Lisa Marie Presley. Ένας δικαστής του Λος Άντζελες ενέκρινε τη Riley Keough ως μοναδική κληρονόμο της περιουσίας της εκλιπούσας μητέρας της Lisa Marie Presley, επιλύοντας μια δικαστική διαμάχη που ξεκίνησε λίγο μετά τον θάνατό της τον Ιανουάριο σε ηλικία 54 ετών. Η τύχη της περιουσίας της Λίζα Μαρί Πρίσλεϋ αποκαλύφθηκε.

Ένας δικαστής του Λος Άντζελες ενέκρινε επίσημα την Riley Keough, το μεγαλύτερο παιδί της Lisa Marie και εγγονή του Elvis Presley, να γίνει ο μοναδικός κληρονόμος της περιουσίας της εκλιπούσας μητέρας της, σύμφωνα με πολλά καταστήματα. Η Ράιλι θα γίνει επίσης ο ιδιοκτήτης του σπιτιού του Έλβις στο Μέμφις, στο Τεννεσή Graceland, το οποίο κληρονόμησε η Λίζα Μαρί μετά τον θάνατό του το 1977, σύμφωνα με το Entertainment Tonight.


Η υπογραφή του δικαστηρίου ολοκληρώνει μια δικαστική διαμάχη σχετικά με τη διαθήκη της Λίζα Μαρί, την οποία η Πρισίλα Πρίσλεϊ —η πρώην σύζυγος του Έλβις και η μητέρα της Λίζα Μαρί— έθεσε υπό αμφισβήτηση μετά τον θάνατο της τραγουδίστριας τον Ιανουάριο σε ηλικία 54 ετών. Τρεις εβδομάδες αργότερα, η Priscilla κατέθεσε δικαστικά έγγραφα υποστηρίζοντας ότι υπήρχαν «ζητήματα σχετικά με την αυθεντικότητα και την εγκυρότητα» μιας τροπολογίας του 2016 που διόρισε τη Riley και τις ετεροθαλείς αδερφές της Harper και Finley Lockwood—καθώς και τον αδελφό Benjamin Keough, ο οποίος αυτοκτόνησε το 2020 στο ηλικίας 27 ετών — ως κληρονόμοι της περιουσίας. Μέρες αργότερα, η Πρισίλα έγραψε σε δήλωση στο E! Ειδήσεις ότι παρέμεινε να εστιάζει στην προτεραιότητα της οικογένειάς της εν μέσω του σπαραχτικού χαμού της Λίζα Μαρί. «Για οποιονδήποτε να σκεφτεί κάτι διαφορετικά θα ήταν παρωδία της οικογενειακής κληρονομιάς και θα ήταν ασέβεια για όσα άφησε πίσω του ο Έλβις στη ζωή του».


Τον Μάιο, ο Ράιλι, η Πρισίλα και ο Μάικλ Λόκγουντ -ο πατέρας και ο κηδεμόνας της Χάρπερ και της Φίνλεϊ- διευθέτησαν το θέμα ιδιωτικά, με το αστέρι των Daisy Jones & The Six να ονομάζεται δικαιούχος της περιουσίας της Λίζα Μαρί "Οι οικογένειες είναι ευτυχισμένες." Ο δικηγόρος της Priscilla, Ronson J. Shamoun, μοιράστηκε τους δημοσιογράφους έξω από την ακροαματική διαδικασία, σύμφωνα με το CNN. «Όλοι είναι χαρούμενοι, ενωμένοι, μαζί και ενθουσιασμένοι για το μέλλον».





Τον επόμενο μήνα, προέκυψαν περισσότερες λεπτομέρειες για τον θάνατο της Λίζα Μαρί. Η αιτία του θανάτου της αποκαλύφθηκε ως επιπλοκές που προέκυπταν από απόφραξη του λεπτού εντέρου, σύμφωνα με τον Ιατροδικαστή της Κομητείας του Λος Άντζελες.




Τα προβλήματα του εντέρου της αναπτύχθηκαν μετά από μια βαριατρική χειρουργική επέμβαση - μια διαδικασία απώλειας βάρους - σύμφωνα με μια έκθεση νεκροψίας που ελήφθη από το NBC News. Η αιτία θανάτου της Λίζα Μαρί κρίθηκε από φυσικά αίτια.


 

S.K TILL NEXT TIME...

XOXO




βρες μας & ακολουθησέ μας στα social media:

( click on the icons)





*Σου άρεσε το άρθρο?

δείξε μας την αγάπη σου, πατώντας την καρδούλα

ακριβώς από κάτω!


*Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ,για να μαθαίνετε πότε ανεβαίνει ένα καινούργιο άρθρο!





Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page