top of page
Writer's pictureTonia Davetta

REVIEW : W7 TOTAL ECLIPSE






Γεια σας ,γεια σας !σήμερα έχουμε REVIEW της πολυσυζητημένης TOTAL ECLIPSE παλέτας από W7 ,έχει μεγάλη ζήτηση και γίνεται συζήτηση ,γύρω από το όνομα της (ζωζω χαχαχα!). Ειπα και γω σαν καλό κορίτσι που είμαι ,και εθισμένη με τα καλλυντικά ,που όλα θέλω να τα δοκιμάζω ,λόγω δουλειάς (όπως έχω αναφέρει είμαι makeup artist)αλλά και επειδή, εχω αυτη τη λόξα ρε παιδι μου πως να το κανουμε ( ακόμα και αν δεν ασχολιόμουν με το μακιγιάζ !)ειμαι ενα BEAUTY JUNKIE!!!!


Καλή η απόδοση των σκιων δεν λεω, ειναι πολυ πουδρενιες βεβαια και εχουν και πολυ FALL OUT ,θα προτεινα να κανατε πρωτα ματια και μετα προσωπο .Λιγο στην αναμειξη μεταξυ τους τσακωνονται αλλα με λιγο χτισιμο κατι γινεται .Δεν μπορω να πω οτι δημιουργουν μπαλωματα και κενα δουλευονται μια χαρα!

Οι μεταλλικες ειναι απιθανες!!!! ,δουλευονται ομως καλυτερα με το χερι .




Η συσκευασια ειναι γουστοζικη μπορω να πω !HOLOGRAPHIC με μεγαλο καθαρο καθρεφτη ,καλοφτιαγμενη ,με ικανοποιητικου μεγεθους PANS αλλα και με ενα χρησιμο -θα ελεγα -πινελο διπλης χρησης.

Αποτελειται απο 9 ματ υφης σκιες και 9 μεταλλικες , 18 σκιες στο συνολο και κοστιζει γυρω στα 9 ευρω.NOT BAD! για μια πολυ καλη παλετα με φορεσιμες αποχρωσεις και ευκολοδουλευτη ,ακομα κι απο τον πιο αρχαριο ,που αρχιζει τωρα να παιζει με τις σκιες ,WELL DONE W7 !



Kαι το λουκ που δημιουργησα:




οι σκιες που χρησιμοποιησα ειναι ολες απο την 2 και 3 σειρα εκτος απο τις 2 τελευταιες της 3 σειρας.

Οι συνδυασμοι ειναι αμετρητοι που μπορεις να κανεις θεωρω.

*το κραγιον ειναι απο golden rose -matte liquid lipstick Νο 19



ΤΕΛΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ:

ΕΙΝΑΙ TONY APPROVED? YES!!!!!


*Σας την συστηνω ανεπιφυλακτα ,και οικονομικη και με πολλες επιλογες χρωματων για διαφορα λουκ,και για αρχαριους και για πιο εμπειρους.





-Να προσεχετε και να αγαπατε τους εαυτους σας ,

μεχρι την επομενη φορα σας φιλω





γουίθ λάβ Τ.







105 views0 comments

Comentarios

Obtuvo 0 de 5 estrellas.
Aún no hay calificaciones

Agrega una calificación
bottom of page