top of page
Writer's pictureTonia Davetta

REVIEW:carnival |||- love tahiti Η απόλυτη colourful παλέτα από bperfect cosmetics.



Μια νέα παλέτα κατέφθασε στα χέρια μου ,μια παλέτα που έχει γίνει ντόρος μεγάλος γύρω απ'αυτήν ,στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό.Μια υπερπαλετάρα θα πω εγώ γιατί έπαιξα μαζί της και συμφωνώ απόλυτα!

Πρόκειται για την CARNIVAL ||| -LOVE TAHITI από BPERFECT COSMETICS ο λόγος για μια αρκετά colourful παλέτα ,ωστόσο μπορείς να κάνεις πολλά eyelook μην σας φοβίζει το χρώμα που εμπεριέχεται στα σωθικά της!(τι είπα πάλι????)μπορείτε να κάνετε αρκετούς συνδυασμούς.

Έιναι μια press pigment παλέτα που σημαίνει ότι η απόδοση φτάνει στα κόκκινα ,περιέχει ματ σκιές και shimmery .



Οι σκιές γράφουν καταπληκτικά και αναμειγνύονται μεταξύ τους υπέροχα .

Έχουν βέβαια έντονο kick back(αφήνουν υπολείμματα όταν παίρνουμε σκιά με το πινέλο) & fall out ( όταν εφαρμόζουμε στο μάτι πέφτουν υπολείμματα σκιάς στο πρόσωπο),αλλά αυτο δεν είναι πρόβλημα γιατί μπορούμε να παίρνουμε λίγη ποσότητα και να χτίζουμε σιγά σιγά το χρώμα ,όπως επίσης να ταμπονάρουμε λίγο το πινέλο στο χέρι μας πριν εφαρμόσουμε .

Τα shimmer της είναι άλλο πράγμα! γράφουν τέλεια και ειδικά αν εφαρμοστούν με το δάχτυλο,έιναι μια παλέτα που κατά την γνώμη μου πρέπει να έχετε στην συλλογή σας ,είτε είστε επαγγελματίες είτε όχι.

Την βρίσκετε στο www.beautybay.com στο εξωτερικό λιγο πιο φθηνά αλλά θα αργήσει να σας έρθει ,και στην Ελλάδα απο το www.makeupland.gr όπου είναι και οι αποκλειστικοί αντιπρόσωποι της εταιρείας BPERFECT COSMETICS όπου μπορείτε να βρείτε κι άλλα καλούδια της ίδιας εταιρείας ,όπως είναι και τα απίστευτα cream highlighters που έχουν !




Την παλέτα την βρίσκετε ΕΔΩ

Τα highlighters τα βρίσκετε ΕΔΩ












pics of the highlighters from makeupland.gr





Δεν σας έκανα swatches διότι έρχονται makeup looks αποκλειστικά με την συγκεκριμένη παλέτα στο προφιλ μου στο insta @toniadavetta_mua για να μπορέσετε να δείτε live την απόδοση και το πως γράφουν ,οπότε stay tuned!!



Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,

να προσέχετε & να αγαπάτε τους εαυτούς σας ,μέχρι την επόμενη φορά

σας φιλώ...



γουιθ λαβ Τ.





Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page