top of page
Writer's pictureTonia Davetta

BEAUTY TRICK για να παραμείνει το concealer σου ,αναλλοίωτο.



Σίγουρα θα σου έχει τύχει, να έχεις κάνει το μακιγιάζ σου όμορφα και ωραία και μετά από κάποια ώρα να παρατηρείς ,ότι στην περιοχή των ματιών από κάτω,εκεί που έχεις εφαρμόσει το concealer, να έχουν δημιουργηθεί αντιαισθητικές γραμμές από concealer ,μαζεμένο στις δικές σου λεπτές γραμμές,που έχεις κάτω από το μάτι.

Γιατί γίνεται αυτό ?τι πάει λάθος?μήπως φταίει το concealer?μήπως δεν έχει ενυδατωθεί καλά η εκεί περιοχή?μήπως έβαλες πολύ ποσότητα?


Σίγουρα μπορεί να φταίει το concealer,να είναι τόσο βαρύ και παχύρρευστο,που εννοείται και θα μαζευτεί στις λεπτές γραμμές κάτω από το μάτι.

Υπάρχει επίσης και η περίπτωση,να έχεις βάλει αρκετή πούδρα κάτω από τα μάτια και να έχει ξεραθεί τελείως η περιοχή εκεί,όταν από πριν δεν υπάρχει αρκετή ενυδάτωση.




Ένα beauty trick για να παραμείνει το concealer σου αναλλοίωτο ,είναι από πριν να έχεις κάνει μία καλή ενυδάτωση και ναι ,ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΔΙ!

Μία κρεμούλα ματιών θα βοηθήσει και θα προσφέρει στο concealer μια βάση για να μπορεί να 'κάτσει' πάνω και να μην σπάσει.

Θα εφαρμόσεις την κρέμα και θα περιμένεις λίγο για να απορροφηθεί.

Προχωράς ύστερα στην εφαρμογή του concealer ,τοποθετώντας το σε μικρές τελίτσες ,από την μέσα γωνία του ματιού και μέχρι την μέση.

Μπορείς να το απλώσεις με ειδικό πινέλο για αυτήν την δουλειά ,αλλά εγώ θα σου πρότεινα ,να το απλώσεις ταμποναριστά με τα δακτυλάκια σου,πατ ,πατ ,πατ!

Θα βοηθήσεις έτσι το υλικό να ζεσταθεί (από την θερμοκρασία που έχουν τα δακτυλά σου)και να απλωθεί καλύτερα .


Στην συνέχεια θα πρέπει με ένα σφουγγαράκι του μακιγιάζ ,που θα είναι ελαφρώς νωπό,ξαναπερνάς από την περιοχή ,ταμπονάροντας απαλά,χωρίς να τρίβεις ,γιατί τότε θα αφαιρέσεις και το concealer και μεις δεν το θέλουμε αυτό ,θέλουμε απλά να πάρουμε λίγο από την περίσσια ποσότητα .



Η πούδρα ,θα πρέπει να έχει ύπαρξη για να σετάρει την περιοχή,αλλά πρόσεξε να μην το παρακάνεις ,ένα ελαφρύ πέρασμα με το πινέλο είναι αρκετό.

Αν τώρα έχεις, πολύ έντονο πρόβλημα με τους μαύρους κύκλους ,σε καμμία περίπτωση δεν θα βάλεις διπλή και τριπλή στρώση από concealer,με σκοπό να καλυφθούν οι δυσχρωμίες.

Δεν θα πετύχεις κάλυψη ,θα σου 'γκριζάρει' η περιοχή εκεί,θα σου μαζέψει στις λεπτές γραμμές( 100%) και το αποτέλεσμα δεν θα είναι και τόσο καλό!

Προτίμησε concealer με πιο ροδακινι υποτόνους ,ή χρησιμοποίησε πρώτα έναν κορέκτορα σε σομόν-ροδακινί απόχρωση ,και εφάρμοσε από πάνω το concealer σου ,πάντα με φειδώ!


κορέκτορες :

πράσινο εξουδετερώνει το κόκκινο,

κίτρινο εξουδετερώνει το μωβ-μπλε,

πορτοκαλί εξουδετερώνει τα σκούρα

σημεία είναι κατάλληλο για πιο σκούρες επιδερμίδες.

μωβ εξουδετερώνει τους πολύ κίτρινους τόνους

ροδακινί εξουδετερώνει τα σκούρα σημεία & μάυρους κύκλους για

ανοιχτές προς μεσαίες επιδερμίδες.

κορέκτορες



κορέκτορες

Γενικά τα προϊόντα στο πρόσωπο τα εφαρμόζουμε σε μικρές ποσότητες και σιγά σιγά χτίσουμε ,αν αυτό θεωρηθεί απαραίτητο.

Και πάντα περνάμε από πάνω ταμποναριστά με σφουγγαράκι μακιγιάζ ,για να μαζέψουμε περίσσιες ποσότητες,γιατί ότι είναι να απορροφήσει η επιδερμίδα μας ,θα το απορροφήσει και ότι επιπλέον υλικό θα παραμείνει, θα κάτσει σε πόρους και λεπτές γραμμές.

Και πάντα μα πάντα, κάνουμε καλή ενυδάτωση από πριν,ώστε τα προϊόντα να κάτσουν στην επιδερμίδα και να συνεργαστούν άψογα!



 

Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,να προσέχετε & να αγαπάτε

τους εαυτούς σας ,μέχρι την επόμενη φορά,

σας φιλώ


γουιθ λαβ Τ.





*Σου άρεσε το άρθρο?

δείξε μας την αγάπη σου, πατώντας την καρδούλα

ακριβώς από κάτω!




Commentaires

Noté 0 étoile sur 5.
Pas encore de note

Ajouter une note
bottom of page