top of page
Writer's pictureTonia Davetta

ANIMAL PRINT, ζούγκλα γίναμε!


Animal print ,η τελευταία τάση στον χώρο της μόδας ,όπου και να κοιτάξεις βλέπεις λεοπαρδαλέ μπλούζες ,τιγρέ φούστες ,ζεβρέ ζώνες ,παλτό ,παπούτσια ,τσάντες ,εσώρουχα ΧΑΜΟΣ ,ε ,ζούγκλα γίναμε!

Εγώ προσωπικά δεν πολυσυμπαθώ το συγκεκριμένο print ,αλλά επειδή μου έχει γίνει πλύση εγκεφάλου έχω αρχισει και το φοράω δειλά δειλά ,μην φανταστείτε τίποτα ιδιαίτερο καμμιά ζώνη με total black σύνολο έτσι μια πινελιά στο όλο look .

Το animal print μπορει να μετατραπει σε κακογουστο και κιτς ,αν δεν συνδυαστει σωστα και ιδιαιτερα αν τα σχεδια που εχει πανω ειναι με χρωματιστο φοντο ,προτιμώ το σχεδιο να μιμειται ακριβως το print που εχει το καθε ζωακι ,π.χ. η ζεβρα σε ασπρομαυρο φοντο ,οχι η ζεβρα με φουξια φοντο!(δεν εχω χειροτερο!!!! )

Ωραιο ειναι να συνδυασεις μεμονωμένα κομματια στο γενικο σου συνολο ,π.χ μαυρο φορεμα μεχρι το γονατο και στη μεση μια ζωνη σε animal print ,ή με ενα κοκκινο παλτο ταιριαζει υπεροχα μια τσαντα σε φακελο σε animal print ,μπορεις επισης να συνδυάσεις ενα μαυρο ζιβαγκο με μαυρο τζιν ,καμηλο παλτο και γοβες ψιλοτακουνες ή μοκασινια σε animal print .

Γενικά προσπαθούμε να μην μπερδέυουμε πολλά print και patterns μαζί ,στοχέυουμε πάντα σε μια εμφάνιση ούτως ώστε να μην πονανε τα μάτια του συνανθρώπου που θα συναντήσουμε εκεί έξω στον δρόμο ή οπουδήποτε αλλού !!!!









-ANIMAL PRINT σε πουκάμισο ,συνδυάζεται υπέροχα με τζήν και σορτσάκι δερμάτινο .












-ANIMAL PRINT σε φορέματα συνδυασμένα ιδανικά με μαύρα πανωφόρια ή μαύρα αξεσουάρ.



























































-ANIMAL PRINT σε παπουτσια συνδυασμένα με τα αναλογα ρουχα ,για ολες τις ωρες.














-ANIMAL PRINT σε φούστες και παντελόνια συνδυασμένα με μάυρα τόπ ,και τσάντες επίσης συνδυασμένες με μονοχρωμία ή αποχρώσεις της ίδιας ομάδας χρωμάτων .

















Ελπίζω να σας άρεσαν οι ιδέες μου,και να περάσατε ευχάριστα την ώρα σας διαβάζοντας αυτό το άρθρο.

Μπορείτε αν θέλετε να πατήσετε την καρδούλα ακριβώς από κάτω αν σας άρεσε φυσικά !

και εννοείται ότι μπορείτε να κάνετε εγγραφή για να τα λέμε στα σχόλια, και να ενημερώνεστε για το πότε ανεβαίνει ένα άρθρο ,σας ευχαριστώ που κάνατε στάση από την γωνιά της Τονιας.


αυτά από έμενα μέχρι την επόμενη φορά ,να προσέχετε και να αγαπάτε

τους εαυτούς σας,

σας φιλώ,


γουιθ λαβ Τ.












留言

評等為 0(最高為 5 顆星)。
暫無評等

新增評等
bottom of page