top of page
Writer's pictureTonia Davetta

5 οικονομικά κονσίλερ ,που δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα,από ακριβότερα!


Το κονσίλερ είναι ο λόγος που θα έχεις αποκτήσει μία φωτεινή ,αψεγάδιαστη περιοχή κάτω από τα μάτια,ένα φωτεινό βλέμμα που θα ολοκληρώσει την βάση σου.

Χωρίς μαύρους κύκλους και εμφανή κούραση και φυσικά ζητάς κάτι να μην μπαίνει στις λεπτές γραμμές(μπορείς να τσεκάρεις προηγούμενο άρθρο ΕΔΩ για το πως διατηρείς το κονσίλερ αναλλοίωτο) ,να μην αρχίσει να 'λιώνει' και τι καλύτερο από το να είναι και καλό και οικονομικό!


Σου έχω 5 κονσίλερ που θεωρώ ότι βάζουν κάτω ακριβότερα,αν όχι ,δίνουν το ίδιο αποτέλεσμα.Εγώ τουλάχιστον δεν βρήκα κάποια τρελή διαφορά,αντιθέτως έχω να ομολογήσω πως κάποιο από τα 'ακριβά' με απογοήτευσε ΠΛΗΡΩΣ.-τσάμπα τα λεφτά-



Νο 1:

MAYBELLINE INSTANT ANTI-AGE ERASER τιμή από 5,50euro και αν θές ,μπορείς να το βρεις ΕΔΩ

Το συγκεκριμένο δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος που να μην το ξέρει!Τα λόγια περιττά με το αγαπημένο αυτό κονσίλερ,τι να πρωτοπώ,για την καλυπτικοτητά του ,για την διάρκεια ή ότι μόλις το εφαρμόσεις φεύγουν από πάνω σου 10 χρονάκια ?Είναι ότι λέει ,age erazer!απλά!Το μόνο αρνητικό που θα πω είναι για το σφουγγαράκι ,που μπορεί να γίνει σπίτι για τα μικρόβια,αν θες μπορείς να το αφαιρέσεις .


maybelline instant anti-age erazer concealer

maybelline anti- age eraze /swatches

Νο 2:

CONCEAL & DEFINE CONCEALER από MAKEUP REVOLUTION ,τιμή από 5,60 euro και το βρίσκεις αν θες ΕΔΩ

Το συγκεκριμένο το αγαπώ απλά!έχω αρκετές αποχρώσεις και μπορώ να πω ότι δεν το χαρακτηρίζουν αδίκως DUPE για το shape tape από TARTE.Είναι απλά υπέροχο ,στρώνει μοναδικά,διαρκεί αρκετά και έχει έντονη καλυπτικότητα ,διαθέτει και μια σειρά με κορέκτορες ,ειδικά η απόχρωση peach(από κορέκτορες) είναι απίθανη, αν έχει φτάσει ο μαύρος κύκλος στο πάτωμα!


conceal & define ,makeup revolution

conceal & define concealer makeup revolution /swatches

Νο 3:

CATRICE TRUE SKIN HIGH COVER CONCEALER τιμή από 4,59euro και το βρίσκεις,,,Πολύ καλό και το συγκεκριμένο αρκετά καλυπτικό ,επίσης.

Θα πρότεινα να εφαρμόσεις λίγη ποσότητα αρχικά και να απλώσεις καλά με σφουγγαράκι,αφού λίγη ποσότητα καλύπτει μεγάλη επιφάνεια.Είναι αδιάβροχο ,περιέχει υαλουρονικό οξύ, για μία έξτρα φροντίδα κάτω από τα μάτια ,δίνει απίστευτο φως στην εκεί περιοχή και στις φώτο δείχνει αψεγάδιαστο.



catrice true skin high cover concealer

catrice true skin high cover concealer/swatches

Νο 4:

MUA PRO BASE CONCEALER τιμή που ξεκινάει από 4,99euro και το βρίσκεις ΕΔΩ.

Γενικά τα προιόντα της MUA δεν με έχουν απογοητεύσει ,ότι κι αν είναι αυτό που έχω δοκιμάσει.Η συγκεκριμένη σειρά PRO BASE είναι πολύ αξιόλογη και με ποιότητα.

Το CONCEALER της σειράς αυτής (έχει και FOUNDATION) είναι απλά βουτυρένιο και σε συνδυασμό με το ίδιο FOUNDATION (PRO BASE) το αποτέλεσμα στην επιδερμίδα σου θα σε αφήσει SPEECHLESS -που λέγαμε και στο χωριό.Καλυπτικότητα -φως-διάρκεια και δεν θες τίποτα άλλο!την τιμή την πρόσεξες????


mua pro base concealer



mua pro base concealer/swatches

Νο 5:

L.A. COLORS ULTIMATE COVER CONCEALER με τιμή εκκίνησης τα 5,90euro και αν το θες το βρίσκεις ΕΔΩ.

Τα γνωστά κονσίλερ LA COLORS PRO υποθέτω τα ξέρεις ,που έχει γίνει ένας χαμός τα τελευταία χρόνια,δεν μπορεί κάπου τα έχει πάρει το μάτι σου!(σου βάζω φώτο για βοήθεια)


la colors pro concealer

Έρχεται λοιπόν, μία άλλη σειρά η ULTIMATE COVER για να ταράξει τα νερά,μία σειρά όπου εγώ δεν την ήξερα ,(παρα μόνο την PRO) ,και δεν είχα δοκιμάσει ποτέ καμμία απο τις δύο ,ώσπου έτυχε να δοκιμάσω την ULTIMATE COVER και εντυπωσιάστηκα !

Δεν το περίμενα ότι θα έχει τέτοια καλυπτικότητα και τόσο μαλακή εφαρμογή!

Επειδή είχα αγοράσει το συγκεκριμένο εντελώς τυχαία και το ήθελα για καμμία ανάμειξη, ή για κανένα μπαμπέσικο σπυράκι ,το είχα του πεταματού μέχρι που μία μέρα βιαζόμουν ,δεν έβρισκα κάποιο άλλο και εφάρμοσα αυτό,τώρα έχει γίνει το πρώτο που πιάνω ,αυτό σας λέω μόνο αυτό!-του ζήτησα συγγνώμη για την αδικία εννοείται!-((((που να σφίξουν οι ζέστες))))



la colors ultimate cover concealer

la colors ultimate cover concealer/swatches

*οι απόψεις είναι καθαρά από προσωπική μου εμπειρία

και σύμφωνα με τον τύπο επιδερμίδας μου.

*τα λινκ από τα e-shop δεν είναι sponsored.





 


Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,

να προσέχετε & να αγαπάτε τους εαυτούς σας,

μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ



γουιθ λαβ Τ.



*Σου άρεσε το άρθρο?

δείξε μας την αγάπη σου, πατώντας την καρδούλα

ακριβώς από κάτω!


*Μην ξεχάσετε να κάνετε εγγραφή ,για να μαθαίνετε πότε ανεβαίνει

ένα καινούργιο άρθρο.



Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page