top of page
Writer's pictureTonia Davetta

5 -μπόμπα-κόκκινα κραγιόν,απ'τα αγαπημένα.


Κόκκινο κραγιόν δείγμα θηλυκότητας και σεξαπίλ ,ένα χρώμα που είναι συνώνυμο με την γυναίκα και το μακιγιάζ από τα παλιά ,από τα pin up girls και την δεκαετία του '50,αλλά και μέχρι σήμερα .

Το κόκκινο κραγιόν σε προϊδεάζει σε κάτι γιορτινό ,κάτι επίσημο είναι μία πινελιά χρώματος που απογειώνει το μακιγιάζ.Δηλώνει αισθησιασμό και κομψότητα μαζί και κάνει τα χείλη τα φαίνονται ονειρικά.

Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του κόκκινου που ταιριάζουν σε κάθε τύπο επιδερμίδας και χρώματος.Από κόκκινα με μπλέ υποτόνους ,σε κόκκινα με κίτρινους υποτόνους που πορτοκαλίζουν ,μέχρι και καθαρά ατόφια κόκκινα.


απόχρωση με κίτρινους υποτόνους


απόχρωση με μπλε υποτόνους



Σας προτείνω τις 5 καλύτερες αποχρώσεις -κατ'εμέ- κόκκινου κραγιόν ,που είναι ΜΠΟΜΠΑ χαρακίρι κόκκινα και σέξι, σε διάφορους υποτόνους και αποχρώσεις του κόκκινου.Τα έχω όλα αυτά στην κατοχή μου, άρα είναι και δοκιμασμένα σε νορμάλ και μη νορμάλ συνθήκες!!! ,οι τιμές τους είναι σε λογικά πλαίσια και πιστεύω πως είναι ευκολοφόρετα και ταιριάζουν σε όλα τα χρώματα επιδερμίδων .Και εκτός αυτού ,Χριστούγεννα χωρίς κόκκινο πάνε?δεν πάνε!


1.Απόχρωση RUBY WOO από MAC που μπορείτε να το βρείτε εδώ


Ένα κόκκινο με μπλέ υποτόνους ,το απόλυτο κόκκινο!ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες,

η υφή του είναι πολύ ματ,καλό θα ήταν να έχετε ενυδατώσει τα χείλη σας με ένα balm από πριν.





2.Απόχρωση FLAME POP από CLINIQUE και μπορείτε να το βρείτε εδώ


Ένα ζωηρό κόκκινο με κίτρινους & μπλέ υποτόνους ,που κάνει τα χείλη να φαίνονται ζουμερά και σέξι.Το συγκεκριμένο έχει και primer μέσα, για να εφαρμόζεται τέλεια πάνω στα χείλη ,δεν ξεραίνει τα χείλη και η απόδοση χρώματος που δίνει είναι εκπληκτική!η υφή του πάνω στα χείλη φαίνεται γυαλιστερή αλλά παράλληλα η φόρμουλα του είναι αρκετά σταθερή.







3.Απόχρωση RESILIENT RED από AVON και την σειρά power stay 16 hrs ,και το βρίσκετε εδω.


Τέλεια απόχρωση κι αυτή,με εξαιρετική απόδοση χρώματος με υπότόνους του μπλέ επίσης, για να ταιριάζει σε όλες.Στεγνώνει τελείως ματ και διαρκεί για ώρες,στα χείλη κάθεται πολύ ανάλαφρο ,χρειάζεται όμως επειγόντως από πριν ενυδάτωση στα χείλη ,είναι πολύ ξηρό και αν έχετε σκασμένα χείλη ,δεν θα στρώσει ωραία και θα κάνει κομματάκια.









4.Απόχρωση FF01 FUCKING FABULOUS από TOM FORD και το βρίσκετε σε πολύ προνομιακή τιμή εδω.


Ακριβά τα προϊόντα από tom ford αλλά για την συγκεκριμένη απόχρωση κραγιόν αξίζει να επενδύσεις (μια ζωή την έχουμε)Υπέροχο κόκκινο με ενυδατική υφή ,φοβερή απόδοση και τέλεια μυρωδιά.Καθαρό κόκκινο που πάει σε όλες και αφήνει τα χείλη σούπερ ενυδατωμένα .Στα χείλη όταν εφαρμόζεται αφήνει μια γυαλάδα που τα κάνει να φαίνονται πολύ ζουμερά.










5.Απόχρωση PIONEER Νο 20 από MAYBELLINE και την σειρά SUPER STAY MATTE INK και το βρίσκετε εδώ.


Μια λίγο πιο σκούρα απόχρωση του κόκκινου ,κόκκινο του κρασιού θα έλεγα .Πολύ γλυκιά απόχρωση υγρού κραγιόν με ματ υφή ,και αντοχές μεγάλες!κάθεται ανάλαφρο στα χείλη και δεν φεύγει από κει και πέρα !θέλει προσοχή στην εφαρμογή γιατί αν βάλετε παχύ στρώμα θα δημιουργηθούν εις βάθος ώρας ,αντιαισθητικά κομματάκια στα χείλη.Θέλει ενυδάτωση από πριν κι αυτό με ένα ενυδατικό χειλιών.








Μερικά TIPS:

-όταν χρησιμοποιείτε ματ υφές στα κραγιόν που συνήθως ξηραίνουν τα χείλη ,να βάζετε πάντα απο πρίν ένα balm χειλιών.,η να κάνετε στα χείλη μια απολέπιση από την προηγούμενη μέρα.


-να προτιμάτε κόκκινες αποχρώσεις με μπλε υποτόνους ,κολακεύουν πιο πολυ και ταιριάζουν σε όλες.


-οι αποχρώσεις του κόκκινου που περιέχουν ροζ & κίτρινους υποτόνους κάνουν τα δόντια να φαίνονται πολύ κίτρινα,ενώ οι αποχρώσεις με μπλέ υποτόνους τα κάνουν να φαίνονται πιο λευκά.


-όταν επιλέξετε να φορέσετε κόκκινο κραγιόν ,βάλτε τελευταίο το ρούζ για να δείτε την ένταση καλύτερα και πόσο χρειάζεται να βάλετε.


-με ένα έντονο κόκκινο κραγιόν στα χείλη και γατίσιο αιλάινερ στα μάτια ,έχετε πετύχει ένα σέξι ,διαχρονικό λουκ.


-αν είστε απ'αυτές που δεν αποχωρίζονται ευκολά το κόκκινο κραγιόν τους και θέλετε να το φοράτε και το πρωί ,προτιμήστε μια απόχρωση πιο ελαφριά ,το χρώμα το χειλιών σας στο πιο τσιμπητό π.χ. !


-αν πρόκειται για special έξοδο ,προτιμήστε KISSPROOF(δεν μεταφέρεται το χρώμα) φόρμουλες ,για να μην αφήνετε παντού ίχνη,σε ποτήρια ,σε τσιγάρα,πάνω στον καλό σας κ.τ.λ.!




Αυτά λοιπόν κι από εμένα ,

να προσέχετε & να αγαπάτε τους εαυτούς σας,μέχρι την επόμενη φορά,

σας φιλώ




γουιθ λαβ Τ.





506 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page