top of page
Writer's pictureTonia Davetta

5 ΕΛΛΗΝΙΚΑ E-SHOPS ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΔΑΤΑ ΡΟΥΧΑ!


Γειά σας ,γειά σας!τι σας έχω ,τι σας έχω?????ρουχαλάκιαααα!ναι ,ναι ωραία ,οικονομικά και σούπερ μοδάτα !γιατί το να είσαι στυλάτη και IN FASHION δεν είναι ανάγκη να δώσεις μία περιουσία ,μπορείς με λίγα χρήματα να βρεις ρούχα για όλες τις ώρες της ημέρας.

Σ΄αυτούς τους δύσκολους καιρούς που διανύουμε (από κάθε άποψη) το ντύσιμο 'ερχεται ,σίγουρα σε δεύτερη και τρίτη μοίρα μπορώ να πω,η ένδυση και βέβαια μας είναι απαραίτητη για πρακτικούς και για ψυχολογικούς λόγους (γιατι όχι),αλλά σε καμμία περίπτωση δεν θέλουμε να ΣΠΑΤΑΛΑΜΕ άσκοπα τα χρήματά μας, σε BRANDS ή εταιρείες πολυδιαφημισμένες ,που στην τελική την ίδια ποιότητα ρουχών έχουν με όλα τα υπόλοιπα τα οικονομικά, (εντάξει υπάρχουν και χάλια ποιότητες στα οικονομικά μερικές φορές) ας μην γελιόμαστε ,όλα στην κίνα ράβονται !!!

Συγκέντρωσα για σας λοιπόν τα 5 ελληνικά (στηρίζουμε Ελλάδα) E-SHOPS ,που έχουν οικονομικά ρουχαλάκια αλλά και μοδάτα και φυσικά είναι για ανθρώπους τα νούμερα οχι για καλλικάντζαρους!!!


Αυτά τα site τα έχω τεστάρει εγώ σε βάθος χρόνων και είναι τα πρώτα που αν θέλω κάτι θα ανατρέξω εκεί σ' αυτά τα πέντε ,οπότε η αποψή μου είναι ολοκληρωμένη ,και φυσικά είμαι σούπερ ικανοποιημένη ,με έχουν βγάλει ασπροπρόσωπη! η σχέση ποιότητας και τιμής απλά είναι ασυναγώνιστη.

Έχουμε και λέμε :










5) WWW.LUIGI.COM.GR












-Κάποια από αυτά τα e-shops έχουν και παπούτσια, αξεσουάρ, τσάντες κ.α.

Ελπίζω να σας άρεσαν οι προτάσεις μου και να τις βρήκατε διαφωτιστικές !

μην ξεχνάτε να πατάτε την καρδούλα κάτω απο κάθε άρθρο αν σας άρεσε ,και φυσικά κάντε εγγραφή για να τα λέμε στα σχόλια .


Αυτά λοιπόν απο εμένα μέχρι την επόμενη φορά ,

να προσέχετε και να αγαπάτε τους εαυτούς σας ,

και καλά ψώνια!





γουιθ λαβ Τ.





コメント

5つ星のうち0と評価されています。
まだ評価がありません

評価を追加
bottom of page