top of page
Writer's pictureTonia Davetta

5 ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΦΘΙΝΟΠΩΡΙΝΑ ΚΡΑΓΙΟΝ

-Τι σας εχω εγω?τι σας εχω?μα τι αλλο ΚΡΑΓΙΟΝ .

Κραγιόν αγαπημένα που ποτε μα ποτε δεν ειναι αρκετα σε κανενα νεσεσερ !ολο και καποια απόχρωση θα μας γυαλισει (κι ας έχουμε κι άλλες ενα εκατομμύριο ιδιες οι BEAUTY JUNKIES θα καταλαβουν!) και θα την προσθεσουμε στην συλλογη μας .

Τα κραγιόν συμπληρώνουν ενα μακιγιαζ η και ακομα μπορουν να σταθουν και μονα τους χωρις έντονα βαμμένα ματια.Το φθινόπωρο μας ανοιγει την ορεξη για πιο μουντες αποχρωσεις πιο σκοτωμενες πιο ζεστες (οχι κι οτι και οι αλλες εποχες δεν το κανουν αυτο αλλα λεμε τωρα!!!!)

μπαινουμε σε ενα MOOD πιο φθινοπωρινό πιο χουχουλιαρικο (οοοταν αποφασισει φυσικα ο καιρος να μας κανει την χαρη)







Θελησα λοιπον και γω να σας δείξω /προτείνω τα 5 δικά μου αγαπημένα (καλά δεν είναι μόνο 5 θα πέσει φωτιά να μας κάψει!!!!) κραγιόν σε αποχρώσεις του φθινοπώρου .

Το πρώτο κραγιονακι είναι απο τις κλασσικές αποχρώσεις ,τα σκοτωμένα ροζ που λέμε ,ειναι ενα γλυκο χρωματακι που ταιριαζει με ολους τους τονους επιδερμιδας αλλα και με τα περισσοτερα MAKE UP LOOKS.τα υπολοιπα ειναι πιο κεραμιδι ,πιο καφε και σας εχω και ενα σκουρο φουξια(σας παραθετω και τις τιμες για να γνωριζετε μηπως θελησετε καποιο να το αγορασετε)



1)YOU WOULDN'T GET IT ΑΠΟ ΜΑC (22,00ευρω)



-Υπέροχο χρώμα σ αυτό το σκοτωμένο ροζ ,πάει με όλα τα λουκ ,το συγκεκριμένο είναι σε ματ υφή .

Ταιριάζει με ψυχρά χρώματα(γκρι,καφέ σκούρο κτλ) στις σκιές ματιών αλλά και με ίδιες αποχρώσεις για ένα MONOCHROMATIC MAKEUP LOOK.














2)LIQUID MATTE LIPSTICK ΑΠΟ GOLDEN ROSE No 19 (4,50ευρω)




-Άλλο ένα φθινοπωρινό χρωματακι, σε κεραμιδί απόχρωση λατρεμένη! που μπορεί να φορεθεί με καφέ ,με λαδί σκιές αλλά και με μπορντό και κεραμιδί

ή ότι άλλο τραβάει η διάθεσή σας.Η υφή του είναι ματ και δεν μεταφέρεται.















3)MARRAKESH ΑΠΟ MAC(22,00ευρω)




-Απόχρωση ζεστού καφέ, το απόλυτο φθινοπωρινό χρώμα ταιριάζει σχεδόν σε όλες τις επιδερμίδες αλλά ιδιαίτερα στις λίγο πιο σκούρες .Τι να πω γι αυτό το χρώμα είναι πασπαρτού ,προσφέρει μια ζεστασιά στο ολο λουκ και δεν χρειάζεται και πολλά πολλά στα μάτια μπορείς με ενα EYELINER ενα ρουζακι σε καφέ απόχρωση ,και μάσκαρα να δημιουργήσεις ένα ολοκληρωμένο μακιγιάζ .Η υφή του είναι ματ.











4)RETRO ΑΠΟ MAC (22,00ευρω)




-η συγκεκριμένη απόχρωση ειναι παρομοια με την παραπάνω (marrakesh),διαφερει λιγο ως προς τους υποτονους που είναι λίγο πιο ροζ .Αγαπημένο κι αυτό το χρώμα άκρως φθινοπωρινό κι αυτο (να σου πω κάτι? όποτε θέλουμε τα φοράμε τα κραγιόν οτι εποχή και να ναι χάχα!!)ευκολοσυνδυαστο κι αυτο ,ζεστο και γλυκό χρώμα ,το αγαπώ ,Ματ κι αυτό επίσης










5)MATTE ME ΑΠΟ SLEEK No 431 (ΠΕΡΙΠΟΥ 6,00ευρω)




-Σας έβαλα και μια απόχρωση λιγο πιο ροζ, πιο φούξια (σκούρα βέβαια) , δεν ήθελα να σας βάλω κάποια σκούρα μπορντό ,θεωρώ πως θα έπεφτε λίγο βαριά για την εποχή ,ενώ αυτο το χρωματακι ειναι πιο φορεσιμο.Σκούρο φούξια με μπλε υποτονους και απίστευτη υφή (ματ),τα χείλη φαίνονται βελούδινα !

ταιριάζει με λίγο πιο ήσυχες σκιές στα μάτια σε ψυχρούς τόνους,για ενα POP OF COLOUR λουκ.








-Και κάποια SWATCHES παρακάτω για να πάρετε μια γενική εικόνα






Να προσέχετε και να αγαπάτε τους εαυτούς σας ,

μέχρι την επόμενη φορά σας φιλώ...




λαβ Τ.



 

347 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page